Thuis CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD
Certificaat
China CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD certificaten
China CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
GOEDE SAMENWERKING MEER DAN 10 JAAR.

—— WINARDI PURNAMA

Uw agent in India. De samenwerking van Nice.

—— Anupam Kapadia

Deskundige op Antiroest Industrieel Gebied.

—— Somchai W

Ik ben online Chatten Nu

CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD
Bureau Biulding Pakhuis-1 Warehouse-2 Pakhuis-3 de pakhuisbouw installatie-1 installatie-2 installatie-3 installatie-4

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : NACAN
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Co. van Changzhousinaean Imp& Exp, Ltd is de dochteronderneming van Co. Wonder van Technolgy (Wuxi), Ltd. Wij hebben samenstellings antiroestpigment sinds 2002 geproduceerd. Nu, hebben wij twee fabrieken die in Hubei-provincie en andere nog in Wuxi-stad wordt gevestigd. Changzhou Sinaean is ons uitvoerend proces operationg bedrijf.

 

Wij hebben ons bij het produceren van antiroestpigment en additieven voor industriële verf geconcentreerd. Wij hebben dichte verhouding met duizenden Aziatische chemische ondernemingen en onderzoeksorganisaties. En wij bieden niet alleen grondstoffen, maar ook een volledige reeks oplossingen bij ontwerp, ontwikkeling, productie en de bouw in de deklaagindustrie aan. Wij verbinden met succes de deklaagindustrie tussen China en de Wereld.

 

Wij hebben een professioneel team met rijke ervaring in het met een laag bedekken van de industrie. Volgens de behoeften van cliënten, zullen wij hen de beste producten en de diensten aanbieden. Wij concentreren ons op de huidige status en de toekomst van onze cliënten en wij zullen hen helpen om hun de concurrentiecapaciteit te verbeteren. Derhalve zullen wij een betere en betere toekomst voor zowel onze cliënten als ons bouwen.

Contactgegevens
CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Emily Yao

Tel.: 86-519-85521862

Fax: 86-519-88064128

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)